ZDROWE PRZEKĄSKI ZAGOŚCIŁY NA POKŁADACH LOT’U

W okolicznościach podróży lotniczej, to co spożywamy ma szczególne znaczenie z uwagi na warunki w jakich funkcjonuje ludzki organizm na wysokościach. Toteż trend zdrowej żywności wznosi się na wyżyny, dosłownie i w przenośni. Wpłynął także na „podniebne menu”!

W dobie tanich linii lotniczych i szeroko pojętego globalizmu obniżanie kosztów podróżowania stało się priorytetem dla firm transportowych. Już dawno zapomnieliśmy o czasach kiedy to podczas rejsu częstowano nas nieodpłatnie ciepłym, dwudaniowym posiłkiem. W to miejsce zaoferowano pasażerom możliwość skorzystania z płatnej oferty. Dzięki temu możemy się cieszyć stosunkowo niskimi kosztami przelotu, a o tym co zjemy, decydujemy we własnym zakresie.

Od połowy lipca pasażerowie LOT’u znajdą w menu pokładowym pięć nowych propozycji od marki DayUp:

DayUp Red oraz Black – stanowiące unikatowe połączenie musu owocowego, jogurtu i ziaren zbóż w poręcznym, wygodnym opakowaniu typu pouch.

DayUp Pearls – naturalnie słodki, wegański i bezglutenowy deser na bazie owoców, tapioki i śmietanki kokosowej w trzech zaskakujących smakach.

DayUp oferuje produkty w duchu „czystej etykiety” tzn. bez sztucznych składników, ulepszaczy i cukru dodanego co potwierdzono certyfikatem Sugarwise. Stanowi świetną alternatywę dla słodkich przekąsek i deserów, które mogą „zamulać” żołądek podczas podniebnych podróży.

 

Show Buttons
Hide Buttons