Kolacja w chmurach to doświadczenie specjalne. Zaprasza The Westin Warsaw

 

5000 restauracji w mieście sprawia, że żeby przyciągnąć klienta trzeba zaproponować mu coś nieoczywistego. Hotel The Westin Warsaw, zlokalizowany w centrum Warszawy, na skrzyżowaniu al. Jana Pawła II i ul. Grzybowskiej znany jest z ciekawej architektury, a głównie z oryginalnej windy, która wyróżnia budynek spośród innych wieżowców w okolicy. Windą dojedziemy do najwyżej położonych pokoi, ale nie tylko. W zeszłym roku Westin wprowadził do swojej oferty kolację w chmurach, czyli ucztę fine dining na dachu – wykwintne dania, 5-gwiazdkowa obsługa, świece, a co najlepsze – bajeczny widok. To propozycja skierowana do gości hotelu i mieszkańców Warszawy. 

W okresie letnim, kiedy pandemiczne restrykcje pozwalały, hotel zorganizował kilkadziesiąt tego typu kolacji. Jedzenie hotel od zawsze przygotowuje w myśl zasady EAT WELL – to jedna z sześciu wartości, która wpisana jest w DNA brandu Westin – a oznacza to, że dania przygotowane są na bazie zdrowych składników, jedzenie jest lekkie i kolejne posiłki dobrze się ze sobą komponują. Hotel słynie ze znakomitych piątkowych wieczorów Fish Market, gdzie na wiele sposobów podawane są świeże owoce morza i sushi, czy Niedzielnych Brunchy, na których spróbujemy m.in. doskonałych steków i potraw wegańskich. Kolacja w chmurach to połączenie najlepszych propozycji, które hotel na stałe oferuje. 

Najbardziej liczy się jednak doświadczenie. Kolacja pod gołym niebem na wysokości 100 metrów to propozycja, której żaden inny hotel ani restauracja w Warszawie nie proponują. To prawdziwa uczta dla ducha i ciała. „Kolacja w chmurach do połączenie trzech wartości: eat well, feel well, play well. A jeśli goście zdecydują się zostać w hotelu na nocleg w jednym z naszych pokoi położonych na najwyższym piętrze z widokiem na nowoczesną część miasta, skorzystają z siłowni i sauny, rano zjedzą pyszne śniadanie podane do łóżka, to będzie to staycation pełną parą, które zaspokoi przynajmniej na jakiś czas głód podróżowania, który tak wiele z nas z oczywistych względów odczuwa” – zaprasza dyrektor hotelu Michael Hopf.    

Jeśli szykuje się szczególna okazja (urodziny, zaręczyny, rocznica ślubu) lub po prostu chcecie sobie pozwolić na chwilę zapomnienia, to ta propozycja na pewno spełni Wasze oczekiwania. Koszt kilkudaniowej kolacji fine dining z winem to 1200-1400 PLN dla dwóch osób.  

 

  

Rezerwacja kolacji i pobytu: 22 450 68 00 / Reservation.warsaw@marriott.com 

 

Show Buttons
Hide Buttons